Man kan forbrænde rigtig mange kalorier ved at cykle, og det er også noget, hvor man kan komme til at bruge sine muskler på en sund måde. Men hvis man kun dyrker en form for motion, så er der også naturligt en større risiko for, at det er en motionsform, som man på et tidspunkt får for meget af. Derfor kan det være sundt, at man varierer lidt mellem de forskellige måder, som man forbrænder sine kalorier på. I denne artikel kan du læse om motionsformer, hvor man ikke skal cykle. Hvis du altså er frisk på at prøve noget, der er lidt anderledes.

 

Den sjoveste form for motion: sex

Der er nogle former for kalorieforbrænding, hvor man virkelig ikke fokuserer på det faktum, at man forbrænder kalorier. Her er sex f.eks. en af de motionsformer. Det er bare ikke altid, at man har lyst til at have så meget sex. Det kan f.eks. være, at sexlysten er faldet lidt, hvis du har været sammen med din partner i længere tid, hvilket er helt naturligt. Men måske du har brug for at finde nogle metoder, der kan gøre tingene lidt mere spændende igen. Så kan du med fordel kigge inde på Fraektundertoej.dk.

 

Du kan tage på stranden og svømme

Lige nu er det sommer og sol, og derfor kan man med fordel vælge at dyrke motion udenfor. Men det kan også hurtigt blive varmt, og derfor er det helt perfekt, at man kan hoppe i det kølige vand, hvor man kan svede uden at mærke det. Det er også noget, som du kan gøre sammen med dine venner, så du også får noget kvalitetstid ind over.

 

Du kan tage på forhindringsbane

Hvis du er lidt af et legebarn, så elsker du måske også forhindringsbaner, hvor det kan føles som en leg at forbrænde kalorier. Der er ingen, der siger, at forhindringsbaner behøves at være noget, der udelukkende er forbeholdt børn. Der skal også være plads til, at du kan få lov til at have det sjovt, når du dyrker motion. Det kan også være, at du har børn eller niecer eller nevøer, som du kan tage med.