Inden længe er det januar, og så er det tid til at få gang i alle de gode gamle hverdagsrutine, efter en dejlig jul. Hvis du er typen, som godt kan lide at behandle dig selv og din krop rart, så har du helt sikkert hørt om en slowjuicer. En slowjuicer er en oplagt måde at få en masse vitaminer hver eneste dag, og på en lækker, forfriskende og velsmagende måde. Hvis du skal have et par tips eller tricks til, hvordan du kan bruge din slowjuicer, eller om du skal have anskaffet dig en, så kan du læse med her.

Hvad kan du bruge en slowjuicer til?

Det giver måske sig selv, at du kan bruge en slowjuicer til at lave juice. Men du kan faktisk lave juice af stort set alt. Det kræver naturligvis, at der er væske i frugten eller grøntsagen, men hvorvidt der er meget væske, som i en appelsin eller en agurk, eller mindre væske, som i en broccoli eller kål, det er faktisk underordnet. Når du bruger en slowjuicer sørger den nemlig for, at alt saften kommer ud og tilbage er der en lækker juice og frugt-pulp. Det bedste ved det hele er, at det er super nemt.

Er det spild af grøntsager og frugt?

Og hvis du er rigtig genial, så bruger du netop den overskydende frugt-pulp til at bage eller lave mad med. Du kan nemlig sagtens smide den overskydende frugt-pulp fra din slowjuicer i en omgang kødsovs eller i et par boller. På den måde får du faktisk endnu flere fibre og vitaminer ind i din kost. Så hvis du er klar til at gå et sundt år i møde med en maskine, så få den købt allerede i dag. Inden længe har du køkkenet fuldt af lækker juice og velsmagende mad, og din krop fyldt med vitaminer.