Der er ikke noget mere hyggeligt og afstressende end en tur i sadlen med gutterne – hvad end man cykler på landevejene eller i skovene, så kan det være en fantastisk måde at få motion, samtidig med, at man får kvalitetstid med kammeraterne.

Men det behøver ikke at slutte, når cykelturen er færdig. Man er alligevel sammen, så hvorfor ikke fortsætte hyggen lidt endnu? Vi har her samlet en liste over idéer til aktiviteter, som du kan lave med gutterne efter cykelturen.

Ølsmagning

Nu har I lige forbrændt en masse kalorier, så I kan man god samvittighed indtage lidt igen. Derfor er ølsmagning en oplagt aktivitet, hvis I skal have en søndag eller en eftermiddag til at gå. Man kan komme ud og smage på de gyldne dråber i det meste af landet; også i hovedstadsområdet med ølsmagning København.

Hvis ikke man er til øl, eller hvis man har brug for at kunne komme hjem i ædru tilstand, er der heldigvis også en lang række andre aktiviteter man kan lave sammen.

Banecykling

Hvis man stadig har lidt energi i benene efter en cykeltur ude i det fri, kan man kaste sig ud i banecykling. For rigtige cykelpassionerede kan det være en fuldstændig fantastisk oplevelse at komme ud og cykle på bane. Det er en helt anden fornemmelse, end når man cykler i naturen eller ude på landevejene.

Alternativt kan man droppe den almindelige cykeltur, og hoppe direkte ud i en tur på banecykel. Det styrer man naturligvis helt selv.

Madlavningskursus

Hvis man ikke er til alkohol, og helst vil kunne gå hjem uden at falde sammen på grund af syre i benene, så kan man altid supplere cykelturen med et madlavningskursus.

For hvem elsker ikke at kunne servere et velsmagende gourmetmåltid for sin familie og sine gæster? Og er man single, så er der da én ting der er sikkert. En mand, der kan lave mad, er en mand, der ikke får problemer med at finde en partner.

Og så er der noget hyggeligt over at stå i et køkken sammen med gutterne. Her får man snakket om alt mellem himmel og jord, og når man er færdig – ja så har man et lækkert måltid, man kan spise sammen. Måske endda med et godt glas vin til ude under den lune aftensol.

Det er med garanti sådanne aftener man husker de næste mange år – så det er bare med at komme i gang!