Ved første øjekast kan en Dogue de Bordeaux se ret intimiderende ud – den har en kraftig bygning, et stort hoved og en stor kæbe. Men selvom den måske ser sådan ud, skal du ikke lade dig intimidere af den – de store Dogue de Bordeauxer kan være de sødeste, og mest loyale familiehunde. Det faktum, at den er kraftigfuld i sin bygning, kan medvirke til at skabe en tryghed for dig og en din familie. Og Dogue de Bordeauxen ville gøre alt, for at beskytte sin familie.

En kærlig hunderace

Når man køber en hund, skal man være opmærksomhed på at hunde varierer i deres adfærd og personlighed fra race til race. En af de Dogue de Bordeauxens bedste egenskaber er dens kærlige disponering, især overfor familie. Det er vigtigt at pointere, at selvom Bordeauxen er kærlig disponeret overfor familie og dens nærmeste, kan den være tilknappet når det kommer til fremmede mennesker.

Nem at soignere

Dogue de Bordeauxen har en kort pels, som er nem at holde i stand. Du behøver ikke at tænke på hverken at bruge lang tid på at børste hunden, eller at støvsuge hundehår i hele huset. Det eneste der gør, at man måske har bruge for at gøre en smule ekstra rent rundt omkring i huset er, at hunden drypper ud af munden. Da hunden har en tendens til at savle, kan det nogle gange være en fordel lige at vaske hunden om munden med en klud.

God til at bo i store hjem – såvel som små

Det er vigtig ting at du ved, at din Dogue De Bordeaux ville være i stand til at bo i dit hjem. Heldig for dig der bor i en lejlighed, behøver en Dogue De Bordeaux ikke stor plads til at færdes godt. Så længe du går ture med din hund, og giver den kærlighed, bliver hunden en glad hund.