Leder du efter den perfekte partner i din hverdag. Hunden, som altid ville elske dig for bare at komme hjem. Hunden som skal kramme dig og give dig mere kærlighed, end du kan håndtere. Mangler du en bedste ven i dit travle eller ikke-travle liv? Så er det en hund, som du leder efter. Og endnu mere vigtigt, så er det en cocker-spaniel du leder efter! Læs mere her om hvordan du kan få en cocker-spaniel ind i dit liv.

En nem hund

En cocker-spaniel er en nem hund. Og det er en nem hund at få ind i dit liv. Der skal ikke meget til for at få den ind i liv. Forstået på den måde, at der ikke skal meget omdrejning eller forandring på dine vegne, for at hunden passer ind med dig. Det er faktisk en af de bedre hunde, når der kommer til om den fælder. En cocker-spaniel fælder ikke særligt meget, som andre racer kan. Så der kommer ikke så meget mere rengøring med sådan en kærlig lille cocker-spaniel. Den kræver pleje, men det kommer til at betale sig, da den ikke fælder efter.

På samme måde, har cocker-spanielen brug for motion, men vi snakker ikke mere end 1 eller 2 timers leg eller gåtur. Det kan nemt overstås med en enkelt længere tur og lidt boldkast i løbet af dagen. Dette bør ikke tage for meget af din tid eller distrahere dig for meget fra din hverdags pligter. Tværtimod bør det hjælpe med at motivere dig, til også at få lidt mere motion. På samme måde er det også en lille størrelse, så den tager heller ikke plads, hvis det er noget du går op i.

Lydig hund, som vil dig

En cocker-spaniel har brug for nærkontakt og kærlighed. Den kræver det. Altså kræver den din tid. Men ligesom med hårene, betaler det sig også tilbage igen. At du giver den din tid og din kærlighed, gør denne hund enorm tæt på dig. Og man kan få et rigtig tæt bånd med denne dejlige hunderace. Dette betyder at den kan blive enorm lydig. Og du kan få en rigtig royal hund, som er villig til at gøre alt for dig. Du vil få den bedste ven, som altid vil være der for dig. Den ven, som aldrig vil blive træt af at lytte på dig. Den som gøre hele dens verden til dig! Du vil få dig en perfekt hund!