I en travl dagligdag med børn, arbejde og huslige pligter kan det være svært at finde tiden til at komme i fitnesscenteret. Dette er selvfølgelig en skam, fordi med en god form kommer naturligvis en flottere krop, men i kølvandet af dette kommer også en række positive psykiske aspekter. Man bliver gladere, koncentrerer sig bedre, husker bedre og meget andet. Derfor kommer vi i denne artikel med et tip til, hvordan du kan holde dig i form hjemme hos dig selv.

Bring fitnesscenteret ind i hjemmet

Det behøver ikke at koste en halv bondegård, hvis du vil have lidt udstyr derhjemme. Et par vægte eller nogle kettlebells, og så er du dækket ind, hvis du skal styrketræne. Vil du derimod have sved på panden og forbrænde nogle kalorier, så du kan komme i sommerform, vil en spiningcykel måske være det helt rette. Her kan du udfordre dig selv, og du vil hurtigt få smidt noget af det uheldige fedt på sidebenene. Tilmed kan du følge din forbedringer, så du på den måde kan blive motiveret af konkurrencen mod dig selv.

Vælger du en spinningcykel, skal du dog huske et underlag, så du ikke ridser gulvet, men udover det er du good to go.

Træn når du vil

Ved at have udstyret i dit eget hjem, kan du ikke blive forhindret i at træne, og du kan gøre det lige, når det passer dig. Du kan cykle, mens du ser din yndlingsserie kl 20.00, når du venter på, kartoflerne koger, mens børnene er til fodbold, eller hvornår det nu passer. Desuden kan regnvejr, en bil hos mekanikeren eller en punkteret cykel ikke holde dig væk fra fitness. Du har adgang til det 24 timer i døgnet, og du vil nu altid komme i fitness, da det ligger placeret i dit eget hjem.

Vil du læse mere om motionsmulighederne i en travl hverdag, kan du læse en artikel her på jyllands-posten.dk.