Har du en hund? Det kan måske blive lidt besværligt, når du skal ud at cykle? Især hvis du virkelig er glad for at cykle. Så kan cykelturen godt blive en kende langt. Måske endda tage en del tid. En god cykeltur er normal i hvert fald en time eller to lang. Og det kan være svært for din hund, hele tiden at skulle være alene. Men det behøver ikke at være sådan. Din hund kan sagtens tage med dig. Og det hele skal handle om at gøre det nemmere for dig at have din hund. Intet besvær. Det kan man nemt gøre noget ved via de små ting.

Hundens liv kan blive enklere sammen med dit

Det er virkelig de små ting, som kan gøre en kæmpe forskel. For eksempel, du vil gerne have din hund med og løbe, når du cykler. Jamen så sørg for, at din hund nemt kan komme ud ad døren. Hvordan gør man det? Giver din hund en hundelem! På den måde, kan den selv styre det med at komme ind og ud. Selvfølgelig har du fået en chip ind i den, så du altid kan finde den på en gps. På den måde behøver du heller ikke at bekymre dig om at den bliver væk eller løber væk. Men hvis du har en god hundelem, så behøver du slet ikke at gøre din hund klar til at komme ud ad døren eller hjælpe den ind og ud. Den klarer det bare selv! Så er den meget klar til bare at følge med dig, hvis den vil med dig!

cykeltur

Men du kunne også få en længere snor. På den måde kan den løbe længere med dig, uden at blive for tæt på dig. Den behøver ikke at blive for begrænset rundt om dig, når den løber med dig. Så behøver hverken du eller hunden at stresse over hvor hurtigt du cykler og hvor langt væk fra dig, den kan komme. Så skal du bare være god til holde øje med, at andre ikke løber eller kører ind i denne hundesnor. Den kan hurtigt blive lidt usynlig, når man bevæger sig så hurtigt. Og med den fart, kan det hurtigt gå galt. Så bare pas lidt på.

Hunde har godt af motionen

Hunde har godt af at bevæge sig. De har endnu bedre af at løbe. Det er en rigtig god måde for hunde at få god motion på. Afhængig af størrelsen, så skal hunden have forskellig mængde motion. Så kan en god lang cykeltur være god, måske endda lidt for meget, men i hvert fald godt. Og så kan I begge få god motion sammen. Så hvorfor ikke nyde det sammen? Hunden er det værd!