Der er rigtig mange mennesker, der elsker at tage på cykeltur og cykle rundt ude i naturen. Der kan hurtigt gå flere timer med det. Derfor skal der ofte pakkes en stor madpakke og tages masser af vand med. Men er du træt af at bære rundt på alt det vand? Så få en god idé til, hvad du ellers kan gøre her.

Et fantastisk smart sugerør

Hvis du er dødtræt af at bære rundt på 3 liter vand, når du cykler, i stedet for bare at nyde cykelturen, er der nu en løsning: Lifestraw. Lifestraw er et sugerør, nok nærmere et sugerørsfilter. Altså et filter til at filtrere vand. Men hvad skal du dog bruge det til? Jo det er da åbenlyst!

Men et sugerør, der kan filtrere vand, kan du nu drikke vandet fra naturen. Med sugerøret, behøver du ikke længere at tage 3 liter vand med på turen, da du kan finde vandet på selve turen. Når du finder en sø, å eller noget lignende, kan du tage et lille pitstop, få tappet noget vand og drukket noget vand.

Det kan Lifestraw gøre for dig!

Med Lifestraw behøver du ikke længere at være bange for at mangle vand. Hver gang du er en tur i naturen eller på et beskidt hotel eller noget som helst lignende, kan du nu tappe vandet, så du kan drikke helt rent vand.

Du behøver heller aldrig at få ondt i ryggen over de mange tunge kilo, som vand jo vejer. På den måde bliver det bare generelt en bedre tur, om du cykler eller går. Så tænker man ikke på, at ens ryg gør ondt og tasken vejer meget, men bare på, at det er en god tur.

På den måde får du også nogle gode stop på din cykel ture. Det er jo vigtigt at få slappet af en gang imellem, selvom man måske har meget energi i sig. Det vigtige at huske er jo, at hvis ikke der er noget vand i nærheden, altså nogen søer, åer og så videre, så er der ikke noget vand. Det betyder altså, at det nok er en meget fornuftig idé at tage det stop, når du ser noget vand. Så må du lige blive i lidt tid, og være sikker på du har fået drukket nok vand. Så kan du igen komme afsted bagefter, med masser af ny energi.