En engelsk bulldog er en hund der er perfekt til mange familier der gerne vil have hund. Det er en lille hund med personlighed, hvilket er rigtig dejligt. Bliver hvalpet lært at være social som lille, vil en engelsk bulldog være den perfekte familiehund. Det er en dejlig hund at have.

Hunden er nem at passe fordi den passer sig selv meget, men også gerne vil være i selskab med andre. Det kan for eksempel være gåture, at ligge og putte at se film sammen imens den engelske bulldog bliver kløet på maven. Hvis det er dine planer med den engelske bulldog, har du fundet frem til den perfekte hund. Læs mere her for at lære mere om den engelske bulldog.

Mere om den engelske bulldog

En engelsk bulldog er god til mennesker og god som familiehund, men børn er ikke en vinder for hunden. Børn handler ofte impulsivt, hvilket en engelsk bulldog ikke altid nødvendigvis er fan af. Lærer en engelsk bulldog fra hvalp dog at kunne være omkring og sammen med små børn, burde det ikke være et problem for dem at bo sammen.

Det er nødvendigt at træne sin engelske bulldog en lille smule og fastholde træningen. Det er sådan fordi en engelsk bulldog på grund af racen generelt er forholdsvist stædig. Hvis du ikke træner hunden, går den hurtigt hen og bliver doven og en kedelig hund at have.

Hundens personlighed

En engelsk bulldog er ikke en dum hund, men heller ikke ligefrem en intelligent hund.  En engelsk bulldog har brug for opmærksomhed og socialisering med familien. Af netop den grund, kan en engelsk bulldog ikke være alene hjemme i flere timer ad gangen. Du kan dog godt hente din datter fra skole eller handle, men flere timer ad gangen hvor hunden er alene, er den ikke god til.

Som sagt er den engelske bulldog ikke forfærdeligt begavet, så lydighed kan gå hen og blive et problem. Dog kan hunden trænes til at være lydig. Man skal blot være meget fast i hvad man siger og så kommer resten af sig selv. Som sagt er en engelsk bulldog uden aktivering doven af natur. Du skal lære hunden at bevæge sig og være aktiv. Dette kan blot gøres via en kort gåtur. Hvis ikke den engelske bulldog bliver aktiveret, har den ikke tænkt sig at lave noget som helst i løbet af dagen, fordi den er doven af natur.