Når man sådan ligger og kører lange motionsture på sin cykel og holder et godt greb på styret, så er det næsten umuligt, at ens hud og hænder ikke bliver lidt medtaget.

Død eller hård hud kan nemlig hurtigt forekomme flere forskellige steder på kroppen specielt, når hvis man sveder meget. Og når man så sveder, samtidig med at man holder godt fast i sådan et cykelstyr i flere timer. Så er man næsten sikker på at få hård hud, eller slidt lidt hud af hænderne.

De er i hvert fald helt sikkert ikke meget pæne efterfølgende. Men det kan man gøre noget ved.

Plej dine hænder, så de kan holde sig pæne

Det kan godt lyde lidt ”tøset”, men faktisk så er håndpleje, og hudpleje generelt, noget som alle mennesker bør gå, som minimum, en lille smule op i.

Når man bader efter en lang cykeltur, så er det en god ide, at man skrubber sig godt og grundigt med sæbe. Ikke kun får at få al snavs væk, men også for at skrubbe den døde eller hårde hud væk, så man kan have dejlig blød hud.

Herefter er det også en rigtig god ide at investere i en form for hud- og håndpleje-produkter så man kan smøre sine hænder, og holde dem bløde og fugtige. Det har de nemlig bedst af.

Det er godt at gennemføre hele ”ritualet” hver gang, at man har været ude på cyklen, da tørre hænder hurtigt kan sprække, hvis de udsættes for vind og vejr alt for ofte, på lange cykelture.

kost

Gør man dette ofte, så kan man helt sikkert holde sin hud og sine hænder pæne i lang tid, uanset hvad man udsætter sin hud og sine hænder for.

Man kan også gøre sine hænder pæne på andre måder

Der er dog også andre måder man kan gøre sine hænder pæne på. Man kan nemlig ”pynte” dem lidt. Og det kan gøres på flere måder. Mænd kan selvfølgelig vælge at gå med ring, også mere end én, hvis man synes.

For kvinder er der lidt flere valgmuligheder. Ringe er selvfølgelig også i spil der, men en af de ting der virkelig kan gøre en forskel, er neglelak. Specielt hvis man har neglelak i nogle flotte, tydelige farver.

Der er flere forskellige neglelak til det, men vil man gerne have noget i en flot pastelfarve, så bør man tage et kig på Moyra Mojito 621. Så får man neglelak i flotte lyse farver, der kan få ens negle, og ens hænder, til at se pæne og flotte ud.

Det er i hvert fald en god idé at tage varer på sin hud, sine hænder og sine negle. De skal holde længe.