Når du skal sørge for at holde dig stærk og i god form, så er det et hav af måder, du kan gøre det på. det kan være, at du besøger det lokale fitnesscenter hyppigt, du går måske til en holdsport, eller du løber rundt om søen. Uanset hvad du gør, så er det super vigtigt, at du får bevæget dig hver eneste dag.

Hvis du har din egen motionsmaskine stående derhjemme, så den er lige til at træde op på og gå i gang med træningen, så kan det også være en rigtig god måde at få klaret dagens motion på.

Hvilken motionsmaskine skal du vælge?

Der findes mange rigtig glimrende maskiner og træningsredskaber, som er beregnet til hjemmebrug. Det kan være nogle, som træner styrke, og det kan være nogle, som træner kondition. Begge dele er meget vigtigt. Du skal helst træne, så du får tilgodeset både styrke og cardio.

Det er ikke så vigtigt, hvilken maskine du vælger. Det vigtigste er, at du får brugt den, og at du helst får brugt den dagligt. Du skal også gerne synes, at det er sjovt at bruge maskinen, og at du får noget ud af at træne på den.

Det dur slet ikke, hvis maskinen bare kommer til at stå og samle støv. Det får du bare dårlig samvittighed over, og det er ikke godt for noget. Vælg en maskine, som du regner med, at du vil komme til at bruge.

Træn på en crosstrainer

En crosstrainer er et meget populært træningsredskab. På den maskine kan du ”gå” på de bevægelige dele med fødderne og bruge armene samtidig. Det er en ret sjov måde at træne på. Du kan sætte forskellig belastning på, og du kan køre forskellige træningsprogrammer.

Den træner både kondition og styrke, og den dækker en stor del af kroppen, som bliver aktiveret på én gang. På displayet kan du hele tiden følge med i, hvor hurtigt du går eller løber, og hvor hurtig din puls er.

Maskinen er underholdende, og du kan træne på den i længere tid uden at blive helt udmattet. Det er en skånsom måde at gå- eller løbetræne på. Det er det, fordi du ikke løfter fødderne fra underlaget, og dermed virker bevægelserne lettere, selv om du sagtens kan få pulsen op.

Fordele ved at sin egen crosstrainer derhjemme

Det et virkelig nemt og bekvemt at træne på din egen cross maskine derhjemme. Du skal ikke afsted igen for at komme til træning, og du kan altid komme til maskinen. Der er aldrig kø, med mindre den også bliver brugt af andre i husstanden. Her kan du se den bedste crosstrainer til hjemmebrug.

Da det er den letbenede måde at gå- eller løbetræne på, så derfor er det også en træningsmåde, der er velegnet til genoptræning eller anden skånsom træning. Det betyder, at du stille og roligt kan komme i gang med at træne og kun langsomt øge belastningen.

Crosstraining er den sjove motionsform, som alle kan dyrke. Du kan træne blidt og skånsomt, eller du kan virkelig give den gas. Det er op til dig selv.